crashblogja

N Taurusok

2008. április 22. - crash

Lesegettem a Conrad lapjait, ismételten lehet 65 Euróért Hobbytrain 1047-est kapni. E mellett jópár olyan Taurus került be ismét a kínálatba, amelyek redszeresen – akár naponta – is itt vendégeskednek Nálunk. A piros, Öbb taurus naponta visz teher- és különféle személyvonatokat (EC, Euregio, de még IC előtt is előfordult). A WLB kék mozdonya a Bilk rendszeres vendége konténervonatokkal. Ugyanígy a Boxxpress és a Lokomotion gépek is - az előbbiből korábban volt boxxpress.hu feliratú is, sőt a sima dispolokok is be-benézegetnek az 1-es vonalra.

Rendelhető a Hobbytrain iker-konténerszállítójának újabb variánsa, ezáltal már három változat van a piacon – lassan lehet összerakni egy egész szerelvényt.

És ez csak egy forgalmazó, egy cég… és hány van még…

A bejegyzés trackback címe:

https://crashblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr73436603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása