crashblogja

Nagyobb méretek kedvelőinek

2007. július 12. - crash

A trumpeter nem kispályázik. Nürnbergben lehetett látni a PzIV toronnyal szerelt páncélvonati kocsi modelljét, és már itt is van. Na jó, eltelt már vagy 5 hónap is azóta, de gondoljunk csak kedvenc modellgyártóink éveken keresztül ígérgetett megjelenési listáira.

Naszóval a modell... 1:35-ös, "páncélos" méretarányból adódóan szép nagy méret : a kocsi majd' 28cm hosszú. Vasútmodellezők örülhetnek is meg nem is... Merthogy ugye ez a Br52 után nem tudni, hogy jön a képbe. A br52 nem egy páncélvonati mozdony, ez a kocsi meg egy péncélvonat első illetve utolsó kocsija lehet. Készül valamire a Trumpeter?
Mindenesetre a készlet kérdéseket vet fel : érdemes-e megvenni, hiszen itt az egész futómű hatalmas páncéllemezekkel van takarva, kidolgozta-e a gyártó a páncéllemezek mögötti részt? Mert ha igen, akkor az ügyesebbek faraghatnak belőle pőrekocsit, és máris kész egy kocsi a vasúti szerelvénybe...

Nos, ez egy darabig titok marad - amíg valaki kézbe nem veszi a készletet, és nem referál nekünk erről. Addig lessétek meg a dobozon lévő festményt :

Kép : Trumpeter

A bejegyzés trackback címe:

https://crashblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr54140006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása