crashblogja

Mk48 in progress

2007. október 24. - crash
Hosszú is volt a hétvége, meg tevékeny is - de azért jutott idő némi modellezésre is. Feri dereceni Mk48-asa festődött (most ahhoz volt kedvem, na :-) ). Ha ezt befejezem, akkor jön a narancs meg a sárga az én kecskeméti gépemre, meg a kék a Bax kocsira. Már várom... (jaés a hegyközit meg elfelejtettem... pedig megígértem, bocs :-))

Aki kíváncsi, az lesse meg a képeket :

Első réteg festése után a kasztni. Csillog, mint a salamon töke, de ahasznált szín ilyen. Majd félfényes lakkal beállítom a kívánt fényességet.
 
Az alváz elemei festés után
 
Sokan kérdeztétek levélben a sárga csíkok festését a korábbi Mk48-ason, hát íme a titok : a pályakotró először sárga színt kap, arra jön a maszkolócsík, és a fekete festésekor lép elő csíkossá :-) A képen még a maszkoló fenn van a pályakotrón.
 
Tető szürkéjéhez maszkolva. Mivel a festék olyan alattomos, hogy szeret mindenhová beszállni, jobb az egész kasztnit bebugyolálni. Biztos, ami biztos.
 
Majdnem készen a kecskeméti gép és a bax között. Igen, a zöld csillog, mint a metálfény, de nincs még rajta lakk.

A bejegyzés trackback címe:

https://crashblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr97206505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YIP-BOMBA 2008.01.28. 17:58:42

szia szeretnék ilyen modellt tt s ben ha tudnál megköszönném és amik a képen vannak azok milyenek? Jip-bomba@freemail.hu ide várom leveled vagy vegyél fel Msn re yip-bomba@hotmail.com

köszi..

marshallplast 2008.09.19. 09:37:05

Szia! Küldtem egy üzenetet, én is szeretnék egy ilyet, gyermek kori ereklye lenne. Meg dobogtatta a szívemet amikor Nyíregyházán kicsit szemügyre vehettem a lányommal az ölemben a kis pirosat. -Hogyan lehet ilyenhez hozzájutni H0 méretben vagy nagyobban? -a nagyobb dísz lenne.Üdv! -jukundusz@citromail.hu a mailom kérlek írj hol és mennyi kehet ez a szép alkotás.
süti beállítások módosítása