crashblogja

Nürnberg előtt - Roco 2008

2008. január 20. - crash
Úgy látszik, csak van valami abban, hogy a Roco N-es téren éledezni látszik. Megjelent a 2008-as újdonságlista, és végre kaphatunk képet a rejtélyes startsetről is.
Először a startset:  Multimouse lesz benne. A vontatójármű egy piros 101-es, amelyhez négy EC kocsi lesz mellécsomagolva. Három fehér (ICE színezésű) DB-s kocsi, és egy osztrák elsőosztály, a legújabb színterv alapján. A pálya nem egy egyszerű ovál – az állomás egy része ívben fekszik, és nem követte el a Roco azt a hibát, hogy a legkisebb íveket csomagolja a dobozba – 300mm-es ívekből lehet a pályát felépíteni.

A startszet képe az újdonságlapon. Amire kíváncsi az ember, majdnem minden itt van.


Modellek terén most nincs formaújdonság – legalábbis bejelentve – csak színvariánsok. A 101-es Azubi-s verziója mellett a piros jön ki. A 181-es kétáramrendszerű gép kék és bézs-kék színezésben lesz kapható, míg a tavalyi formaújdonság – a spanyol 250-es – újabb két variánsban szerepel a katalógusban.
Azubi-s 101-es
 
Bézs-kék színezésű 181-es
 
A spanyol 250-es
 
 V200, az örök

Az örök V200-as is szerepel – az elmúlt évben 5 festésben volt kapható, most csak egy színvariáns van készülőben.

Teherkocsik nincsennek, személyvagonokból is csak az ÖBB eggyel korábbi színterve szerinti EC/IC kocsik jönnek. Ami jó hír ezzel kapcsolatban, hogy a másodosztályú kocsi két pályaszámmal képviselteti magát.
Elsőosztáslyú EC kocsi hattyúnyakas forgóvázzal
 
Első-másodosztályú kocsi
 
Másodosztályú kocsi hattyúnyakas forgóvázzal
 
Étkezőkocsi

Minden fotó a Roco-tól származik.

A bejegyzés trackback címe:

https://crashblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr66304536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása