crashblogja

Lázadás az árak miatt

2007. augusztus 26. - crash

Vasútmodellezés offline, mondaná az EVA – a C&C-ből. Vonatok dobozokban, mer’ az asszony armageddont szervezett – nappali festetés van folyamatban, vonatok biztos ami biztos alapon elpakolva. Modellezés szünetel, pedig igencsak kellene az Mk48-at és a Bax kocsit alapozni. Majd ha megen’ rend lesz, akkor csinálok egy kis széjjelséget a festéssel – had’ örüljön a rendrakásnak :-)

Node gonoszságot félre, ismét a vasútmodell árak miatt ragadtam meg a Natural Keyboardom, és verem azt hevesen. Történt ugyanis, hogy régóta lesegetem a Bachmann G méretű dolgait, és nagyon szimpatizálok a Durango & Silvertoni vasút szettjeivel. Szerkocsis gőzmozdony füstölővel és hanggal, illetve két személy vagy teherkocsi, egy nagyobbfajta ovál pályával. Igen jól kidolgozott, hogy miről is beszélek, felteszek néhány, az e-bayről szedett képet egy ilyen mozdonyról.

 
 
 


A komplett szett az USA-ban 200-240 dollár körül mozog. Igen, állakat összeszedni az asztal alól – nagyjából 38 ropi mostani árfolyamok. Lesegettem a német e-bayt, hátha nem kell - annyi – postaköltséget fizetni dojcslandból, hátha onnan is lehet ilyesmit rendelni. Naaztán ráleltem: ami az USA-ban 200 dollár, az a németeknél 350-400 Euró. Aham. És megy a sírás a kereskedők részéről, hogy így nincs vásárló, meg recesszió, meglófasz…. Aham, hát ennyiért Günter feltolhatja magának. Itt nincs rinya, hogy drága az előállítás – ha az amerikai kereskedőnek megéri kéccáz’ dollárért adni, akkor miért kerül Günternél két és félszer többe?  Ok, eljön a tengerentúlról  Günterlandba', de akkor is... a legdrágább postaköltség amit eddig láttam egy ekkora piszok  nagy dobozra ajánlva, 80 dollár volt. Akkorsem ' indok a piszokmagas  német árra...

A bejegyzés trackback címe:

https://crashblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr82149741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása