crashblogja

BKV, a superbrand

2007. október 10. - crash
Délután a http://bkvfigyelo.blog.hu oldalon olvastam, hogy két metrószerelvény Kőbánya-Kispesten intim közelségbe került egymással - magyarán összeütköztek. A zasszony' hármas metrózik is hazafelé, így gondoltam felhívom a BKV információt, ugyan mondják már meg, hogy jár-e a metró, vagy mondjam Neki, hogy kerüljön? Nem tudtam meg, mert az állomás az adott melléken nem volt kapcsolható. Érdekes, mindig ez van, ha fel akarom hívni a BKV-t. Nomindegy, most nem ez a lényeg....

...hanem, hogy miközben a BKV honlapon az ügyfélszolgálat teleonszámát kerestem, olyat láttam, ami után sokáig csak néztem magam elé : a BKV Superbrand lett. A definíció szerint "Superbrand az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A fogyasztóknak a konkurens márkákhoz képest olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújt, amit a vevők elvárnak és elismernek". Nomegaztán azt is, olvastam, hogy "Több mint tízezer márkából a zsűri döntése alapján összesen 400 nyerte el a Superbrand titulust".

Nem akarok olyan hülye kérdéseket feltenni, de szerinetek igaz-e, amit a definícióban írtak, hogy "
saját területén kitűnő hírnevet szerzett". Vagy mit gondoltok a "A fogyasztóknak a konkurens márkákhoz képest olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújt, amit a vevők elvárnak és elismernek" kijelentésről ?

Link : BKV Rt. - "Superbrand díj"

A bejegyzés trackback címe:

https://crashblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2192527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunrise 2007.10.13. 09:29:53

Azt mindenki tudja, hogy hírnevet szerzett...
Híres a koszról meg a hajléktalanszagról, amiben nap nap után részünk lehet, ha szerencsénk van, akár naponta többször is!
Tegnap hazafele jövet (villamos +busz) lehetett szerencsém egy hajléktalanhoz, aki erősen kapaszkodott, hogy ne veszítse el az egyensúlyát, és alkoholos kipárolgásától az utasok fele biztosan beszédült...majd a buszra átszállva meg kellett állapítanom, hogy iszonyat bűz van, persze, mert pont akkor szállt le két igen elhanyagolt egyén. És egy meg fel...hogy meglegyen a szokásos jóérzés.
Lehet, hogy ezekre oda kellene figyelni a vadászgató ellenőr uraknak és hölgyeknek, és nem csak abba kellene belekötni, akin látszik, hogy nem fog balhézni...
Szóval...nem, nem hinném, hogy ezek a fent említett kitételek a BKV esetében fennállnak!!! :)
süti beállítások módosítása