crashblogja

Roco kezdőkészlet

2008. január 10. - crash
Az elmúlt év során a Roco ismét elővette az N-es méretarányt - az eddig a fiókban pihentetett szerszámokat elővették, és újból, széles palettával jelentek meg a piacon. Sejteni lehetett, hogy komolyan gondolják, mert a spanyol 250-es sorozatú gép modelljét, mint új fejlesztést vették fel a termékpalettára.
Minap lesegettem a 2008-as újdonságlistákat, és megakadt a szemem valamin : lesz Roco N-es kezdőkészlet : digitális 101-es mozdonnyal, IC kocsikkal és - a digitálból adódóan - Multimouse-zal. A listák szerint 229 Euró lesz a készlet

Éledezik a Roco N-es kínálata - ez jó hír, kíváncsi vagyok, milyen újabb fejlesztések várhatók még ebben a méretben.

Bréking nyúz : oldalt tessék Vika blogjára bökni, szétnézni... Egymáson fotózott egy H0-ás és egy N-es 101-est, és a véleményét is leírta. Megérjük még, amikor hangdekódert fog bütykölni egy N-es Desiroba :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://crashblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr40292629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása