crashblogja

Kiegészítők 2008

2008. február 06. - crash
Az idei kiegészítő-felhozatal is tartogat meglepetéseket N-es fronton.

Az Auhagen bejelnetette Krakow állomását N-es méretben, amely a sikeres H0-ás előd lekicsinyítése. Az modell H0-ás méretben nagy sikert aratott, előszeretettel használják a téglaépítésű állomásmodellt a terepasztal-építők kis- és közepes állomásokhoz, de van példa keskenynyomközű felhasználásra is.

Krakow állomásépülete

A Faller idén nem hozott nagy újdonságot – inkább folytatja a régebbi témák elővételét a fiókból. Gyermekkorunkban volt divat a működő sorompós átjáró kit-ben. Most a Faller felevenítette a témát, és pacra dobja a működőképes sorompóval ellátott átjáró modelljét (eddig is létezett a katalógusban ilyen de ott a sorompó-őrházba volt rejtve a mozgató mechanizmus). Kérdés, a Viessmann régóta piacon lévő, gyönyörű sorompói mellett lesz-e kereslet a Faller termékére.
Városszéli áruház modellje - számos itthoni  áruházlánc matricáját rárakhatjuk az élethűbb hatás kedvéért

Ami viszont jó ötlet, az a városszéli üzletközpont modellje. Nem túlságosan nagyméretű, mégis meghatározó eleme lehet az asztalnak.

Mozgó sorompó ... wow

A Vollmer és a Kibri ebben az évben is jelentettek meg újdonságokat, de ezek nem formaújdonságok, csak a korábbi építőkészletek új színben megjelentetett változatai. A Kibri ennél messzebbre ment: a Faller Bonn állomás elemeit dobozolja, és jelentet meg ezek felhasználásával néhány új dobozt.

A képek az Auhagentől és a Fallertől származnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://crashblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr53328005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása